Covid-19 provtagning Malmö

MACC SCANDINAVIA

PCR-test med snabbt svar

Covid-19 antigen & antikroppsprov

Provtagning för Företag

Provtagning i Malmö

Behöver du ett snabbt besked kring huruvida du har pågående infektion med covid-19?

Ska du ut och resa eller närvara på en viktig sammankomst?

Välkommen att boka tid till vår provtagningsstationFöretagsvägen 29 i Arlöv, (strax norr om Malmö)! 

 

Just nu erbjuder vi PCR-test med reseintyg för enbart    1 495 kr. Om du bokar ditt test innan kl 11.00 finns dessutom möjlighet att få svar redan samma dag. 

Vi erbjuder snabbtest och medföljande reseintyg till Danmark för 495 kr! Boka en tid hos oss och undvik köerna. 

 

Vi utför snabbtestning med antigen- och antikroppstester samt PCR-provtagning för reseintyg. Vi hjälper både dig som har symptom och dig som behöver ett friskintyg för resor eller andra sammankomster.

Vår sjukvårdspersonal utför testerna. De utförs med en pinne från munhålan och/eller nasofarynx och ger svar inom 15 minuter. Antikroppstest utförs genom stick i fingret

 

Vi snabbtestar dig för både pågående infektion med både antigen- och antikroppstest vid samma tillfälle till en kostnad på enbart 735 kr inkl. moms.

 

 

Vid ett positivt antigensnabbtest gör vi automatiskt en anmälan enligt smittskyddslagen till berörda myndigheter.

Önskas endast PCR-test utan medcinska orsaker (som till exempel reseintyg utfärdat av läkare) är kostnaden 1 495 kr inkl. moms. Processen är lika smidig som våra andra tester och både resultat och intyg kommer på kvällen efter utfört test. Vi utfärdar intyg för resor till alla länder.

Vi erbjuder även reseintyg till Danmark och andra länder som godkänner negativt antigentest. Du får besked inom 15 minuter tillsammans med ett intyg signerat av legitimerad sjuksköterska som bekräftar ditt negativa resultat. Pris 495 kr inkl. moms.  

 

Våra snabbtester kommer från Abbott och våra PCR tester kommer från Life Genomics AB ett laboratorium godkänt av Folkhälsomyndigheten. Vårt antigentest är detsamma som Region Skåne använder, som var en av de första regionerna i landet att använda detta.

Trycket på att få hjälp med testning är stort och vi jobbar efter ”först till kvarn” metoden så vänta inte med att beställa provtagning.

Beställning

mejla till info@maccab.se eller om det är akut ringer ni 020 – 24 7 112. Akut testning utförs normalt inom 24 timmar och kostar från 1 990 kr (ex moms).

N

020 – 24 7 112

Kontakta oss

 

Personuppgiftspolicy

14 + 12 =

Fyll i svaret för att visa att du inte är en robot

Vanliga frågor

Här svarar vi på de vanligaste frågorna om vårt urval.

Kan jag testa mig hos er om jag har symtom?

Ja, även du som har symtom på pågående infektion är välkommen till oss! Meddela oss när du bokar om du har några symtom.

Hur lång tid tar det att få svar på ett snabbtest?

Våra snabbtester ger dig svar inom 15 minuter!

Hur säkra är resultaten från testet?

Positiva resultat från antigentester är mycket exakta. Diagnostisk känslighet är högre än 98% (ct-värde: ≤ 33) och diagnosspecificiteten är> 99%. Även om du testar negativt är det mycket viktigt att du fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer.

Hur länge innan min resa behöver jag testa mig själv för att få svar innan jag åker?

Med våra PCR-tester för reseintyg får du svar och ditt intyg via mail senast innan midnatt dagen efter att provet har tagits, i Malmö får du svar innan midnatt samma dag vid testning senast kl 11.00. Med våra snabbtester får du svar och reseintyg inom 15-20 minuter.

Vilket reseintyg behöver jag?

Beroende på vilket land du reser till kan du behöva ett resecertifikat baserat på ett RT-PCR-test, Antigen-snabbtest och / eller ett "Fit for Travel" -certifikat. Du måste kontrollera det land du reser till vilket certifikat krävs. Lokala myndigheter ändrar sina regler över natten och det är omöjligt för oss att hålla reda på nuvarande regler för enskilda länder. SwedenAbroad och din researrangör har uppdaterad information för din resa.

Var kan jag hitta information om vilka certifikat som gäller i olika länder?

Är era certifikat godkända för inträde i alla länder?

Ja, vi håller oss alltid uppdaterade om kraven för de tester vi använder för att utfärda certifikaten.

Vem analyserar PCR-testerna?

De som analyserar proverna är Life Genomics i Göteborg, ett ackrediterat laboratorium enligt ISO / IEC 17025 som samarbetar med Folkhälsomyndigheten, EU och regionerna.

Vilken sorts PCR-test utför laboratoriet?

Life Genomics AB utför RT-qPCR-test med TATAA GrandPerformance SARS-CoV-2 Detection Kit (CE-IVD) med LightCycler® 480 System (Roche).

Är mitt reseintyg undertecknat av läkare?

Ja, våra reseintyg baserade på PCR-test granskas och undertecknas av en legitimerad läkare. Våra reseintyg baserade på antigentester granskas och undertecknas av en legitimerad sjuksköterska.

Vilken utbildning har den personal som utför testerna?

Våra tester utförs av legitimerade sjuksköterskor och undersköterskor och det finns alltid en sjuksköterska tillgänglig för råd i händelse av ett positivt testresultat. Vi är registrerade vårdgivare och har en medicinskt ansvarig läkare som är specialiserad på akutsjukvård.

Vart kan jag se mer om hur provtagningen görs?

Du kan se mer om hur antigentester fungerar Här och antikroppstester Här

För vilka länder gäller era reseintyg?

Vi utfärdar reseintyg för alla länder, läs gärna mer Här om vad som gäller just din destination.

Vilka antigen-test använder ni för era reseintyg?

Vi använder Abbotts PANBIO™ snabbtest. Provsvar inom 15 minuter.

Vilka värden har era antigentester?

Våra antigentester har en känslighet 91,4% (94,1% för prover med Ct-värden ≤ 33) / specificitet 99,8%

Jag misstänker att jag har smittats med SARS-CoV-2, vilket test ska jag ta?

Vi rekommenderar alltid att du tar både antigen- och antikroppstest, då får vi bäst information för att kunna vägleda dig vidare. Vid tveksamheter kan vi också erbjuda kompletterande PCR-test.

Kan era tester visa felaktiga svar?

JA! Alla svar kan med extremt låg sannolikhet vara felaktiga både vad gäller positiva och negativa svar.

Får jag ersättning om det visar sig att jag fick fel svar?

Om det kan bevisas att det har varit ett fel i laboratoriet, ett tillverkningsfel i snabbtestet eller om vår personal har gjort ett hanteringsfel, kommer vi att ersätta testkostnaden. Vi ersätter inte andra kostnader, till exempel kostnader för inställda resor.